O cunoscută femeie de afaceri din România a trecut prin șocul vieții. Casa brunetei a fost atacată în stil mafiot

18 08. 2020, 13:03

După ce și-a deschis recent o clinică de înfrumusețare, Simona Chițac a trecut prin șocul vieții. Locuința sa a fost călcată de hoți, iar în urma acestora a rămas un dezastru.

Simona Chițac era în culmea fericirii în urmă cu câteva săptămâni, datorită succesului neașteptat pe care l-a avut încă din primele zile cu noua sa clinică de înfrumusețare. Din nefericire, bucuria nu a durat mult, frumoasa brunetă fiind victima unui atac în stil mafiot.

”Mi-au spart casa, nu știu cine a fost, am sesizat poliția, au venit, au luat probe, sper să își facă treaba și să afle cine a făcut așa ceva. Eram urmărită de mai multe zile de niște oameni, dintr-o mașină, mă tot supravegheau… Din casă, după ce au forțat intrarea de pe terasă, nu au furat mare lucru. Mi-au furat botoxul depozitat în frigider, chiar îmi venise zilele trecute, la comandă, și eram chiar încântată, și mi-au mai furat câteva bijutrerii, dar nu de mare valoare. Interesant a fost că au știu însă de unde să fure DVR-ul de la camerele video”, a declarat în exclusivitate, Simona Chițac pentru wowbiz.ro

Mai mult decât atât, Simona Chițac are și câteva bănuieli cu privire la persoanele care ar fi putut să facă acest gest halucinant.

”Este, cu siguranță, un mesaj de intimidare, un mesaj care vine în urma faptului că, acum o lună, mi-anm deschis clinica din Nordul Bucureștiului care se bucură de succes. Mmulte dintre cliente m-au urmat la noua clinică și, probabil, deja am devenit o amenințare pentru uniii sau alții, mai ales că deja lucrurile se mișcă foarte bine acolo. Dar, cum nu pot spune cu siguranță cine este în spatele atacului și a jafului de la mine din casă, o să las Poliția să își facă treaba și, normal, să găsească făptuitorii. Și sper că o să îmi aducă botoxul înapoi”, a mai declarat bruneta pentru sursa citată.

”Au fost luate amprente, s-a găsit și un bilet de la cei care au intrat prin efracție, mai mult pentru intimidarea mea, probabil. Am făcut plângeri penale pentru furt calificat (care a surclasat violarea de domiciliu), împotriva celor 3 bărbați care au intrat în casa (dintre care unul recunoscut de pe camerele din complex). Am fost urmarită în ultimele zile la clinică, oamenii din echipa mea sunt hărțuiți cu telefoane și speriați. Am început un drum greu, sunt în momentul de față o femeie singură care doresc să am un loc pe piață și în viață. Intimidările de orice fel îmi tulbură liniștea și concentrarea în afaceri”, a mai spus Simona Chițac.